DAHLIA TOP

Post contains adlinks

0W1A37430W1A37530W1A37670W1A3795

Wearing:
Top – Petersyn (here)
Shoes – Chanel
Denim – H&M (here)
Belt – Gucci
Bracelet – Sophie by Sophie

Hur fantastisk är inte denna topp? Den kommer från Petersyn, ett av mina ny favoritbrands. De gör helt magiska toppar och blusar med så fina detaljer och skärningar. Deras plagg är väldigt trendiga men känns samtidigt klassiska! Jag har redan använt denna topp x-antal gånger men har på känn att den kommer att bli en stor favorit i vår och sommar. Den har både one shoulder trenden och volang trenden, så perfekt! Denna gång valde jag att matcha med mina basic jeans från H&M och mina Chanel slingback sandaler hur fint? Jag tycker verkligen att det är kul att mixa och matcha mer lyxiga plagg och accessoarer med budget plagg! Denna topp kommer helt klart att få följa med till Frankrike nästa vecka, så excited! xx

__________

I mean how beautiful is this top? It’s from the brand Petersyn, a new favorite of mine. They make the most amazing pieces, a lot of pretty blouses with amazing details and interesting cuts. I have a feeling that I will be wearing this top a little bit too much this spring and summer. It has both the one shoulder and ruffle trend, so perfect! This time I decided to pair it with my basic denim from H&M and my classic Chanel slingbacks. I really love to play around and mix high end with more affordable pieces! This top will definitely come with me to France next week, so excited! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Hej!
  Jag har en fråga angående vädret i new york och vad man ska ha på sig. Jag ska till NY den 11 april och är där i 1 vecka. Hur är vädret där? Ska man ha med dig vinterjacka/kappa eller kan man ha på sig en lätt vår jacka? Kan man ha ballerina osv? Hur ska man klä sig för vädret där? Tack på förhand! Btw jag älskar din stil och du är såå vacker!

  1. Hej!

   Ååå vad roligt. Den frågan är så svår att svara på eftersom vädret kan variera så himla mycket här. En dag kan det vara 8 grader och nästa dag är det 28 grader. Men ser ut som vädret ska bli bra nu så ta några tunnare jackor, kanske någon klänning, byxor och ballerina skor. Jag tror att du kan lämna vinterkläderna hemma 🙂

   Tack så himla mycket, va fin du är! xx

 2. Hade tänkt beställa skärpet från Gucci men undrar lite över måtten? Är det hela skärpets längd de anger på hemsidan eller är det fram till första ”hål”? (Så att man helt enkelt mäter sitt midjemått?) Hur ska man tänka när man beställer? Du inspirerar!