WE ARE GOING TO PARIS

paris

Nästa vecka åker vi iväg till Frankrike och det ska verkligen bli så himla roligt. Vi åker härifrån på Onsdag kväll och landar i Paris på Torsdag förmiddag. Det blir direkt till hotellet och sen kommer en makeup artist förbi och ska göra en testrunda av hår och smink på mig inför bröllopet. Hur spännande? Jag är lite nervös men jag tror verkligen att det kommer bli bra. På fredagsmorgon har vi hyrt bil och kommer att köra iväg till vår Chateau vilket tar cirka tre timmar. Det blir som sagt första gången för H, så det ska bli så spännande att få se vad han tycker.  Vi kommer att planera lite och kika runt innan vi på kvällen ska testa maten för bröllopet. Jag tror att vi har cirka 20 rätter totalt som vi ska testa på så det gäller att vara hungrig om man säger så. Vi kommer att övernatta där och åker sedan tillbaka till Paris på lördagen och checkar in på Shangri-la! Det kändes ju helt rätt att lyxa till det lite eftersom att är min älsklings födelsedag.

Sen har vi hela söndagen att bara njuta av paris och det ska bli så himla mysigt. Jag tar gärna emot alla Paris tips som ni har, jag tänker restauranger för lunch och middag, plus mysiga caféer och vart man hittar den bästa shoppingen. Jag har vart i Paris en gång förut men bara över en helg så behöver helt klart lite rekommendationer. Vi kommer även att spendera några dagar i Paris i sommar så uppskattar verkligen alla förslag på mysiga och fina ställen som är värda att se!! xx

______

Next week we are going to France and it’s gonna be so much fun. We are leaving Wednesday night and arrive in paris on Thursday morning. We will be heading straight to the hotel because I have an appointment with my makeup artist. We are going to do a trial on hair and makeup for the wedding, how exciting? On Friday morning we rented a car to go to visit the Chateau, it will take us about 3 hours to get there. It’s the first time for H and I really hope he will love it as much as I do! We will probably look around a little and later that night we have our food tasting. I think it’s a total of 20 dishes that we are going to try, I don’t know how that’s going to work out haha. We will be spending the night and are then leaving on Saturday to go back to Paris. Since it’s my loves bday we decided to spend the last two nights at the Shangri-la. Guess if I’m excited? It’s such a beautiful hotel! 

I would love to get some recommendations on things to do and see, where to eat, and where to shop. I have only been in Paris one time before so I definitely feel like I need some guidance. We will also be spending some time in Paris this summer so give me all your best favorite spots!! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Vad härligt! Jag skall faktiskt också till Paris torsdag – söndag 🙂
  Mitt absoluta favorit ställe för lunch är Hotel Costes, middag på Matignon eller Georges, fika på Cafe de Flore
  Shopping på le Bon Marche och området runt omkring, Colette är även värt ett besök!
  Gud vad jag älskar Paris och önskar dig all lycka till med alla förberedelser för bröllopet <3
  xx
  http://mariannelle.com

 2. Hej, ett tips: på söndagar är det mesta stängt i Paris, till och med stora varuhus som Lafayette. Le Marais är ett av de få områdena där typ allt är öppet och där finns det så många mysiga brunch/lunchställen så skulle verkligen hänga där då 🙂 Missa inte middag på Miss Kö eller Kong heller, så bra och coola restauranger! Ha en underbar resa!

 3. Allt är nästan stängt i Paris på söndagar men de finns väl några restauranger som håller öppet. Men nästan alla butiker är stängda då tyvärr.

 4. Butiken Merci är superhärlig, samt Colette (min absoluta favorit), även Hermes butikerna och Le Bon Marché. Lunch på Hotel Coates eller på Ralph Laurens otroligt härliga innegård i deras butik. Middag på Le Relais de Entrecote som är definitionen av en fransk kvarterskrog – röda väggar, damer i svartvita små förkläden och endast en rätt (fantastisk kött med sås och pommes frites) som serveras på silverfat.

 5. Mat: L’Atelier de Joel Robuchon (helt fantastisk mat), Kong (supercool restaurang – asian fusion), Miss Ko, Le Stresa (italiensk, flott), Ralph’s, L’Avenue
  Shopping: Rue Saint-Honoré (boutiques, Commes le Garçons, etc), Le Bon Marché, en del kring Saint Germain
  Drinkar: Buddha Bar, Hotel Costes
  Mysigt kvarter: Saint Germain de Pres