FAVORITE STATEMENT TEES

tshirt2.001tshirt.0011 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Detta är en trend som jag verkligen älskar just nu. Dessa statement tshirts är perfekta i vår och sommar och är enkla att mixa och matcha. Mina favoriter är nummer 2, 6 och 8. Jag är så besatt av den med YSL printet, den är kul, färgglad men ändå enkel. Jag skulle matcha med ett par högmidjade jeans, en kjol eller jeansshorts, allt är möjligt. Är verkligen farligt sugen på den, frågan är om det är värt det. Dessa tshirts är bra att slänga på sig då man inte riktigt vet vad man ska sätta på sig, de adderar så mycket mer än en vanlig vit tshirt. Vilken är din favorit? xx

________

This is a trend that I’m really loving right now. These statement / graphic tees are great for spring and are easy to mix and match. My favorites are number 2, 6 and 8. I’m kind of obsessed with the YSL one, it’s fun and colorful yet simple. I would wear it with high waisted jeans or a skirt or denim shorts, everything is possible. I feel like this is such a great piece to throw on when you don’t know what to wear, it’s so much more fun compared to just a regular basic tee. Which one is your fave? xx

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Var är den från YSL-print ifrån? När jag klickar på siffran står det bara att sidan är blockerad 🙁 uppskattar svar så mycket!!

  2. Number 8 is so lovely and I think so much more wearable than the Gucci one. Great selection!

    Adrianna | http://mimamochi.com/

    1. yes I totally agree, I love that one! 🙂 the price is also so much better haha!

      xx