I SEE STRIPES

Post contains adlinks

0W1A5035

0W1A5039

0W1A5078

0W1A5097

Wearing:
Pants – Zara,  similar (here)
Sunglasses –  Asos (here)
Knit – Gmarket, similar (here)
Shoes – Flattered (here)
Bag – Gucci
Earrings – Oscar de la renta (here)

Igår fick vi äntligen vår här i New York och jag fick chansen att inviga mina ny randiga byxor. Har letat så länge efter de perfekta paret och blev så glad då jag sprang på dessa inne på Zara. Det var soligt men lite små kyligt i skuggan så slängde på mig en tjockare tröja till. Piffade upp det hela lite med mina favorit örhängen och väska. Ser fram emot att bära dessa randiga byxor i Frankrike i sommar, tror att de kommer att passa perfekt där. Jag hoppas ni gillar denna look, vi hörs mer senare! xx

___________

Yesterday spring finally came to the city and I got the chance to wear my new striped pants. I’ve been looking everywhere for the perfect pair and got so happy when I ran into these at Zara. Even though it was sunny it was still kind of chilly in the shadow so I decided to pair the pants with a sweater. I added my favorite earrings and my favorite bag to make the look a bit more fun. I’m really looking forward to wearing these pants in France this summer, I feel like these will fit very well there. I hope you guys like this look, later! xx

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *