HOW TO WEAR – DENIM JACKET

denimjacket

WITH BLACK PANTS

Jag gör alltid denna typ av blogginlägg då jag har något i min garderob som jag inte riktigt vet hur jag vill styla. Denna gången är det jeansjackan, ett väldigt enkelt och klassiskt plagg. Att matcha med svarta byxor är nog min favorit, det ser verkligen så fint ut och man kan enkelt klä upp det med ett par klackar. Jag älskar även hur det ser ut tillsammans med en scarf, kommer helt klart att testa på det. Om du är ute efter en väldigt enkel outfit så skulle jag bara slänga på en vit T-shirt eller skjorta under jackan.

I make this kind of blogpost every time I have something in my closet that I’m not sure how to wear. This time it’s the denim jacket, a very casual and timeless piece. Styling with black pants is probably my favorite, it looks so good and you can easily dress it by adding heels. I love how it looks like with a scarf, I’ll definitely try that look. If you want a simple outfit I think it looks the best with a white shirt underneath the jacket. 

denimjacket2

WITH A SKIRT 

 Jeansjackan passar perfekt tillsammans med en kjol, de kan vara en kort eller en lite längre. En jeanskjol fungerar perfekt, eller kanske en midi kjol. Jag gillar verkligen outfiten till höger med den fina gingham kjolen, så fint. Har dock inte många kjolar i min garderob men det får de bli ändring på. Jag skulle välja att matcha tillsammans med en vit skjorta.

This is a little bit more fun look. Wear it together with a skirt, it could be a longer skirt or a shorter one. It could be a denim skirt or a midi skirt. I really like the look with the gingham skirt, so pretty. I would pair with a button down shirt just like these looks above. 

denimjacket1

WITH ALL WHITE

Hur fint är det inte att matcha tillsammans med en helvit outfit? Jag älskar det verkligen. Det är en perfekt sommar look och om man är trött på att svart så är detta ett perfekt alternativ. Man kan välja en vit klänning, vita byxor eller jeans. Min favorit är outfiten längs till höger, ska testa mig på något liknande snart. Det är så fint att addera guldiga detaljer då vitt, denim och guld gör så så himla bra tillsammans.

Another way to style it is with all white and I really love this. I think this is the perfect summer look and if you are tired of wearing black this is another alternative. You could wear a white dress, white pants or white jeans. My favorite is the look to the right, I’m gonna try to wear something similar very soon. I think that adding gold details will look so great, white + denim + gold = perfection. 

denimjacket3

WITH A DRESS

En jeansjacka på axlarna över en klänning är det perfekta sättet att bära en jeansjacka på under sommaren. Speciellt för er som bor i Sverige där sommaren ibland kan vara lite små kylig. Man kan helt klart matcha tillsammans med klackar men till vardags tycker jag att ett par loafers, sneakers eller ballerina passar så mycket bättre. De kan faktiskt bli så att jag testar mig på denna look idag!

This is the perfect way to wear the denim jacket for the summer season. If you live in a country where summer isn’t always that hot, it’s perfect to throw a denim jacket on top of your dress to not get cold. You could wear it together with heels but I would do loafers or ballet shoes for a more casual look. I might actually try this look today! 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Så himla inspirerande! Får all the summer feels! x

    1. Jaaaa, jag med, hoppas sommaren kommer snart!!! 🙂

      xx