THE PERFECT SUNGLASSES

In collaboration with Mister Spex

P1340080-1 (dragged)

Looooooove

P1340110

Miu Miu + Stella McCartney

P1340089

Miu Miu / Stella McCartney (klick)

Känner mig så redo inför våren och sommaren med mina nya solglasögon från Mister Spex. Deras utbud är enormt och de har allt från exklusiva märken som Celiné, Dior och Fendi till klassiska Ray-Ban och prisvärda Le Specs. Jag föll för dessa två par, Miu Miu bågarna är lite roligare och piffar enkelt upp vilken outfits som helst medan Stella bågarna är mer klassiska och enkla. Jag älskar verkligen Miu Miu fodralet, hur fint är det inte och i den perfekta rosa färgen! Om ni också är sugna på ett par nya solglasögon så kan ni använda koden ”felicia15″ och få hela 15% rabatt, hur bra?  (gäller till 31/8). Lovar att ni kommer att få se mer av dessa här på bloggen, så nöjd! x

_________

I feel so ready for spring and summer with my new sunglasses from Mister Spex. They have a large selection of brands such as Celiné, Dior, Ray-Ban and Le Specs. I fell in love with these two, the Miu Miu ones are more fun while the Stella McCartney are more classic and simple. Also a big plus for the pink Miu Miu cover, it’s so beautiful and the perfect color. The best part is that I got this amazing code ”felicia15”  that gives you 15% off all sunglasses, so good! (valid until 31/8). I promise that you guys will see more of these sunnies on my blog, I love them! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *