NEW IN – CÉLINE MICRO BELT BAG

P1400136P1400157P1400181

Titta vad som fick följa med mig hem från Paris, en Celine Belt Bag, ni kan ju gissa om jag är nöjd? Det blev som en liten tidig födelsedagspresent till mig från mig, man måste ju passa på då det är mycket billigare i Europa. Denna är i storleken micro vilket enligt mig är den perfekta storleken, jag får plats med min stora kamera plus plånbok och det mest nödvändiga. Jag har ju många små väskor så denna behövdes verkligen! Precis som resten av min kollektion så är den en riktig klassiker som fungerar tillsamman med allt. Jag tycker också att det är kul att ha en väska som inte alla andra har, denna är populär men man ser den inte överallt som tex min Gucci GG Marmont! x

____________

Yay, I’m so happy that I finally bought this Celine Micro Belt Bag that I’ve been craving for so long. It was an early birthday gift from me to me, I just had to because the price was so much better in Europe. This one is in the size Micro which I believe is the perfect size, I can fit my big camera as well as my wallet and some other necessities. I already have a lot of smaller bags so I really needed a bag in this size. This one is such a classic bag just like the rest of my collection, I couldn’t be happier. It’s also fun to have a bag that everyone else doesn’t have, I mean it’s popular but not like my Gucci GG Marmont! xx

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Linnéa Adner

  Åh jag köpte min för någon månad sedan här i Stockholm, är super nöjd du kommer att älska den 🙂 kramar

  1. åå är de sant, vad kul!! Jaa, älskar den redan, så himla perfekt!! 🙂

   kram

 2. Vad kostar den? 🙂

  1. minns inte riktigt men skulle säga att den kostade runt 1500 euro 🙂