THE PERFECT JUMPSUIT

Post contains adlinks

Processed with VSCO with a4 preset

Jumpsuit – Here

Jag tyckte att denna fina jumpsuit förtjänade ett eget litet inlägg. Hade på mig denna då vi var iväg på vår food tasting. Jag älskar plagg som man bara kan slänga på sig och inte tänka så mycket men man blir liksom snygg ändå. Detta är verkligen ett sådant plagg och jag tycker även att den satt så himla fint på, 10 av 10 helt klart. Matchade tillsammans med mina Chanel slingback sandaler och min lilla YSL vilket kändes lagom uppklätt. Ska snart skriva ihop ett litet inlägg om vår vistelse och hur allting gick i Frankrike!  x

__________

I thought that this jumpsuit deserved its own post. I wore this one at the food tasting that we did in preparation for the wedding. I really love these kind of pieces that you can just throw on without thinking but it ends up looking really good. The details are really nice, the sleeves are amazing and it fits so well on the body. I give this jumpsuit 10 out of 10 points for sure. I wore it together with my Chanel slingback sandals and my YSL bag which felt right for the occasion. I will soon post more about our stay at the chateau! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

  1. Jättefin jumpsuit! Har du x-small eller xx-small I den? Tänkte eftersom vi har ungefär samma kroppsbyggnad så kan jag beställa samma storlek som du.

  2. Har du sulat om dina Chanel skor?

    1. Nej de har jag inte gjort än, försöker vara försiktig med dom.. än så länge har de klarat sig bra, får se hur de går 🙂

  3. Vad heter modellen på din ysl-väska? Tycker den är perfekt i storlek!

    1. Den hetere camera bag 🙂 så gullig och bra storlek då man inte vill ha mycket med sig! x