GETTING READY FOR TULUM

Post contains adlinks

neutrals

tulum1.001

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Nu är det bara en månad kvar tills vi åker iväg till Tulum, yay är så himla taggad! Jag tänkte att jag skulle försöka planera lite eftersom jag annars alltid är ute i sista sekund då de kommer till packning. I Tulum vill jag klä mig ungefär så här, mycket neutrala toner, silke, linne, stråhattar och väskor. Jag tror att den stilen kommer att passa perfekt där och de känns ju även som de passar mig bra. Ibland kan jag tycka att de kan vara lite svår att klä sig på semester, de känns nästan som man måste byta stil lite om ni förstår vad jag menar. Hur som helst, de känns bra att ha en plan och nu vet jag ungefär vad jag ska leta efter inför resan. Här över är några favoriter, jag älskar verkligen den randiga byxdressen, alltså hur fin skulle den vara med hatten och väskan?! Ge mig! x

____________

It’s only one month left until we’re going to Tulum, I’m so excited! This time I thought I would try to be a bit more prepared and organized when it comes to packing and planning my outfits. I’m currently loving these neutral shades as well as linen, silk, straw bags and hats mixed with gold details. I think this style will look really great in Tulum and I feel like it fits me (when I’m tanned). I sometimes have a hard time getting dressed during my vacations, it kind of feels like I have to change my style a little bit if you know what I mean. Anyway, having  a plan will really help me getting ready for the trip, now I know what I need to look for. I’m absolutely obsessed with the striped jumpsuit, it would look so amaze together with the hat and the bag, give me please! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *