NEW IN – GUCCI FLORA SLIPPER

Post contains adlinks 

P1400092

P1400095

Gucci Flora Princetown Slipper 

Här är mitt andra köp från Paris, ett par slippers från Gucci. Då jag gick iväg till Gucci affären så hade jag bestämt mig för att köpa ett par svarta loafers men de ändrades då jag fick syn på dessa. Jag blev verkligen så kär på direkten men velade lite eftersom jag tänkte att de svarta är mer klassiska och lättare att matcha. Insåg dock ganska snabbat att jag har massvis av andra svarta skor och bestämde mig istället för att vara lite vågad och köra på dessa. Är så himla nöjd med mitt val, mina outfits är alltid väldigt enkla så de här skorna fungerar med allt! Deras svarta loafers finns alltid kvar i butik så det kanske blir nästa köp. Wiho, ni ska få se de på i en outfit under kommande dagarna!  x

__________

Here is another purchase that I did in Paris. When I went to the Gucci store I already knew that I was going to buy the classic black loafers. However, when I saw these pink slippers I was sold,  it was love at first sight!  I’m so happy with the choice that I made and I’ve already been using these a lot. All of my outfits are always very simple so these shoes are very easy to style and wear. I can’t wait to show you guys more! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *