STOCKHOLM PREPPY

Photo – Malin Göransson 

Wearing:
Blouse – Mayla (here)
Denim – H&M
Coat – Sandro
Shoes – Gucci
Bag – Celine

Jag mötte upp Malin då jag var i Stockholm och vi tog lite outfit bilder tillsammans. Jag tycker verkligen att de blev så himla bra med ljuset och allt, vad tycker ni? Jag hade på mig min nya blus från Mayla, den är i silke och har en fin knytdetalj runt halsen. Man kan bära den på så många sätt men denna gången knöt jag den runt halsen, lite som en choker. Här är också lite bättre bilder på mina nya Gucci skor, är verkligen så glad att jag valde dessa rosa och inte de svarta. De här ger verkligen en extra touch till mina outfits och känns lite roligare nu på våren och sommaren. Jag är tillbaka i New York nu men planerar redan att eventuellt åka tillbaka till Stockholm nästa vecka, de är lite kul saker som händer. Vi får se hur de blir och om jag lyckas lösa allt och hitta några bra flygbiljetter. Later! x

___________

I met up with Malin in Stockholm and we took these amazing outfit pictures. I think it turned out really nice with the lighting and everything, what do you guys think? I wore my new Mayla blouse, it’s silk and it got this cute tie detail around the neck. You can wear it in so many different ways, but this time I decided to wear it around the neck like a choker. Here is also a better look of my new Gucci shoes, I’m so happy that I went with the pink color. It’s really giving my outfits that last touch and I’ve been wearing them almost everyday! I’m back in New York now but I’m actually thinking about going back to Stockholm next week, got some fun things going on. We will see if I can make it and find any flight tickets haha. Later! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Hej! Hittade precis in till din blogg och måste bara säga att jag älskar din stil!
  Ha en fin dag!

  1. Men åå välkommen och tack så himla mycket.. 🙂 Blir så glad!

   Ha en fin dag

   xx

 2. Marianne

  Så fina bilder verkligen och din outfit är so on point!
  Är helt besatt av dina Gucci loafers, ett par statement shoes som ger vilken som helst look det där lilla extra 🙂
  xx
  http://mariannelle.com

  1. Men tack så mycket va glad jag blir!
   Ja, visst är dom fina? Så nöjd med dom och kul att ha ett par som är lite mer unika 🙂

   xx

 3. Chanapha

  Åhh vilken fin outfit! Vart kommer din bandana ifrån? 🙂

  1. Hej!

   Den fick jag från ett showroom här i New York så den finns tyvärr inte till försäljning 🙁

   kram

 4. Hello! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be ok. I’m absolutely enjoying your blog and look forward to new posts.