ONLINE FAVORITES

Post contains adlinks

1. Lemon Print T-shirt / 2. Pink Sunglasses / 3. Straw Basket / 4. Black Mules / 5. Striped Pants / 6. Off Shoulder Blouse 

Valde ut några våriga favoriter, jag tror inte att jag är ensam om att känna att garderoben behöver sig ett litet lyft nu inför våren och sommaren. Dessa collage kan ta timmar för mig att klistra ihop, för alla plagg jag använder är verkligen sådant som jag älskar. Om jag vet att jag vill ha ett par randiga byxor, då måste jag liksom hitta de absolut snyggaste till det bästa priset. Så här är verkligen några noga utvalda favoriter som jag inte hade tackat nej till. Jag tycker att T-shirten med citronerna på är så himla gullig och hittade äntligen de perfekta randiga byxorna som jag tjatat så mycket om. xx

________

I picked out some of my spring favorites. I don’t think I’m the only one who feels like my closet needs an update now when we’re transitioning into the new season? It can actually take me hours to create these collages because I only pick out pieces that I truly love. If I know I want a paired of striped pants, I search the web until I find the best pair for the best price. So here are a few carefully selected pieces that I would love to have in my closet. I love the lemon tee, it’s just adorable and I finally found the perfect striped pants, I need!! xx

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *