MY BEAUTY FAVORITES

Post contains adlinks 


Aesop Hand Balm – get it here

Jag köpte precis min andra tub av denna fantastiska handkräm. Det här är nog min absoluta favorit skönhetsprodukt någonsin, den är så bra och luktar så himla gott. Mina händer blir verkligen mjuka efter att jag smörjer in med denna och det håller länge. Sen är det bara ett plus att förpackningen är en dröm, det gör mig glad att se denna fina liggandes i handväskan!

I just purchased my second tube of this amazing hand balm. This is probably my favorite beauty product ever, it’s so good and smells amazing. My hands gets so soft after putting it on and the scent is very fresh. It’s just a plus that it’s so pretty, I love having it in my handbag and it looks me happy every time I look at it! 

Glossier Balm Dotcom – get it here

Om jag enbart fick använda en produkt för resten av mitt liv så hade det nog blivit denna lilla magiska tub. Jag använder denna på läpparna i princip hela tiden, jag gillar den eftersom den är väldigt återfuktande och inte ger någon färg. Man kan applicera den lite vart som helst där man känner sig torr eller där man vill ha lite gloss.

If I could use only one beauty product for the rest of my life I would probably pick this little one. I use this all the time on my lips, I like it because it doesn’t give any color and it’s very moisturizing. This works on any dry patches or on places where you want to add some extra gloss. 

Joanna Vargas Vitamin C Face Wash – get it here

Efter att jag fått den bästa ansiktsbehandlingen hos Joanna Vargas så bestämde jag mig även för att testa deras ansiktstvätt. Jag använder den varje morgon och kväll och den tar bort sminket utan problem. Den är väldigt snäll mot hyn och jag gillar att den inte är så fet som vissa cleansers kan vara ibland. Min hy känns alltid återfuktad och mjuk efter jag använt denna, sen är den även full med amazing stuff som antioxidanter och citrus oljor.

After getting the best facial ever at Joanna Vargas salon I decided to try out this face wash. I use it every morning and night and it removes all of my make up very easily. It’s very gentle on my skin and I like that it’s not too heavy. My skin feels very soft and refreshed, it’s also loaded with amazing stuff like antioxidants and citrus oils. 

Nars Orgasm Illuminator – get it here

Den här fick jag i födelsedagspresent för någon veckan sedan och har blivit helt obsessed. Det är så härligt då ens vänner känner en bättre än vad man själv gör och vet exakt vad man behöver. Jag använder denna som en highlighter och färgen är verkligen magisk, har aldrig sett något så fint. Jag känner på mig att detta kommer bli en sådan produkt som alltid kommer att finnas i min sminkväska.

I got this one on my birthday a couple of weeks ago and I’m totally obsessed. It’s so fun when your friends know you better than yourself and know exactly what you need hah. I use this product as an highlighter and the color is so perfect!! I have never seen something as beautiful hah… This will be that kind of product that I’m always going to have in my makeup bag from now on. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Hej! Hittade nyss din blogg och har kikat lite. Gud vilken härlig stil du har. Hur länge har du bott i New York? Kram!

  1. Hej!

   Vad roligt, välkommen hit och tack så himla mycket.
   Jag har bott i New York i snart 4 år nu 🙂

   kram