LUNCH IN BROOKLYN

This post contains adlinks 

Mayla T-shirt / H&M Pants / Sunglasses / Gucci Shoes / Celine bag / Scarf

I veckan så mötte jag upp Carro och vi bestämde oss för att ta en sväng till Brooklyn. Jag har inte vart där på evigheter så det var verkligen så himla mysigt, måste verkligen spendera mer tid där. Vi promenerade till Sauvage där vi åt lunch och snackade om allt möjligt som hänt under den senaste tiden. Vi konstaterade även att det var vår första utelunch för i år, så himla härligt. Vi satt i kortärmat utan att frysa,  det har man verkligen längtat efter! Så härligt dag, den får helt klart 10 av 10 poäng och jag hoppas på mer uteservering nästa vecka då vi ska få över 30 grader. Här finns ingen vår, man får antingen sommar eller vinter haha! x

________________

Earlier this week I met with Carro and we headed over to Brooklyn where we spent our day. I haven’t been in such a long time so it was really nice and I definitely need to spend more time there. We walked over to Sauvage where we had lunch and talked about everything that’s been going on lately. We both realized that it was out first lunch outside and it was so nice to sit outside in short sleeves without being cold. It was such a nice day, I give it 10 out of 10 points. Next week I hope there will be more days like this, we are actually getting real summer weather. There’s no spring here, nothing in between just summer or winter haha! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Ska till Paris i sommar och inspireras så mycket av dina inlägg därifrån! Kanske skulle du kunna tipsa om hur du skulle klä dig inför middagar och utekvällar i ett somrigt Paris?

 2. the pink pineapple

  Beautiful dress
  xx
  the pink pineapple
  new post
  http://thepinkpineappleblog.blogspot.com/

 3. Roligt med fler tips om Brooklyn, flyttade precis till Clinton Hill for någon manad sedan och tycker det ar sa kul nar man hittar blogg om just NYC 🙂

  http://www.devote.se/whipitwithval