SUMMER BASICS

This post contains adlinks

1 / 2 / 3  

4 / 5 / 6 

7 / 8 / 9

Happy Monday babes, här kommer lite favorit basics inför våren och sommaren. Färgerna som jag kommer att satsa på är gult, vitt, beige, rött och rosa. Alla plagg här över är sådana plagg som verkligen alltid kommer till användning! Jag hade gärna matchat den gula T-shirten med trycket ”honey” tillsammans med ljusa jeans och ett par snygga sneakers eller slippers. Jeansen påminner lite om de jag visade på snapchat häromdagen, visst är de fina? Älskar verkligen kick flare jeans nu på sommaren, tycker de är så fint och ser lite roligare ut än vanliga skinny jeans. x

______

Happy Monday babes, here are some of my favorite basics for spring and summer. I will wear a lot of yellow, white, beige, red and pink! All of the pieces above are the kind of clothing that you can put on when you don’t know what to wear, it always works. I would love to wear the yellow ”honey” tee with light denim and sneakers or slippers. The kick flare jeans are my favorites for the season, it looks so good and is a little bit more fun compared to your regular skinny jeans! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hej! Älskar din blogg och din stil!
    Skulle du kunna göra ett inlägg med fina skor? Med olika modeller, allt från sneakers till klackar? Har väldigt svårt att hitta skor inför sommaren, och även fast sneakers är så himla snyggt vill man ibland ha på sig finare vardagsskor. Är inte riktigt bekväm med tofflor heller så det gör jobbet svårare för mig att hitta fina skor.