TWO OF MY LATEST LOOKS

This post contains adlinks

Zara Blouse (similar – here)  / Urban Outfitters Denim / Sunglasses / Gucci Shoes / Céline Bag / Scarf

Har börjat fota med min lilla kamera eftersom att den är så enkel att ha med sig. Bilderna blir väl inte riktigt lika bra som med min stora kamera men det blir lite mer spontana bilder. Det kanske kan vara kul att blanda lite, vad tror ni? Det blir ju mer uppdatering i alla fall. Denna outfiten hade jag på mig i fredags då jag mötte upp Soyoon en sväng. En enkel off shoulder blus tillsammans med jeans och piffade till det lite med min absoluta favorit accessoar – scarfen.

I’ve been starting taking more pictures with my small camera, it so much easier to bring around and to shoot with. The pictures might not turn out as good but it feels maybe a bit more spontaneous. It could maybe be fun to mix a little bit with both kind of pictures? Anyhow, I wore this outfit last Friday when I met up with Soyoon, a simple off shoulder blouse with jeans and my favorite accessory – the scarf. 

Jeans / Brandy Melville Sweater / Sunglasses / Flats / Céline Bag / Scarf

Denna andra look är väldigt basic men känns så Felicia, det här är nog den typen av outfit som jag känner mig mest bekväm i. Jag köpte denna tröja på Brandy Melville häromdagen och insåg att denna typ av tröja verkligen hade saknats i min garderob. Denna är så bra att bara slänga på sig eller ta på över en klänning eller tillsammans med en kjol. Jag trodde att jag hade köpte den i gul men då jag kom hem och tog en närmre titt insåg jag att det var en beige färg. Jag bestämde mig dock för att behålla den, älskar verkligen enkla plagg!

This second look is very basic but it feels very me, this is probably one of those looks that I feel the most comfortable in. I got this sweater from Brandy Melville the other day and realized that it was something that I really needed in my closet. This one is so good to just throw on or to put on top of a dress or with a skirt! I  thought I bought it in yellow but when I came home and took a closer look I realized that it was kind of a beige color.. Even though I love yellow I decided to keep this one since I just loved it so much. Simple is always my favorite! 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Hej! funderar på att köpa en gucci velvet väska – men tänkte bara höra med dig som har en, hur du tycker att kvaliten på velveten håller sig? För blev lite osäker om det ät bättre att investera i en läder-modell rent kvalite mässigt, men velvet-modellen är så himla snygg!

  2. Dina bilder är alltid lika fina och inspirerande! Jag har en fråga som jag skulle vara väldigt tacksam om du kunde hjälpa mig att finna svar på. När du laddar upp dina bilder på instagram, ändrar du bildstorleken eller något sådant för att uppnå bästa möjliga bildkvalité? Jag fotar också med systemkamera men jag tycker tyvärr att mina bilder alltid blir så suddiga när jag publicerar dem på instagram. Tack på förhand fina du!