POSADA MARGARITA

Bikini – Burrows and Co (here)

Hej från Tulum! Vi kom hit i tisdags och har haft fullt upp sen dess. Jag har tyvärr inte riktig hittat någon tid till att blogga men jag har hunnit med att fota en hel del. Dessa bilder kommer från vår första dag då vi gick till detta mysiga ställe – Posada Margarita. Vi gillade verkligen detta ställen och det var så mysigt med deras beach beds, hur gulliga? Jag har hört så mycket om detta ställe innan och jag måste säga att det var himla bra men vi blev lite besvikna på maten. Jag hade i alla fall på mig en av mina nya bikinis från Burrows and Co, den är så himla fin och sitter så snyggt. Vi hörs mer senare! x

____________

Hi from Tulum! We got her on Tuesday and have been so busy ever since. I haven’t really had any time to update you guys but I’ve been taking a lot of pictures. These are from our first day when we went to a really cozy place called – Posada Margarita. We thought it was so nice and we loved the beach beds, I mean how cute? I heard so much about this place before going here and it was really nice but the food was a little bit disappointing. I’m wearing one of my new favorite bikinis, this one is from the brand Burrows and Co, it fits so good and it’s really comfortable. Talk more later guys! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Hvor er vesken fra? 🙂

 2. Hej! Kan du snälla skriva ett inlägg om träning och mat? Hur ofta tränar du och vad tränar du? Hur tänker du kring mat och hälsa? Kram och tack för en bra blogg!

 3. Girl nu får du ta och uppdatera vi saknar dina inlägg

 4. Vart är din topp ifrån? 🙂

  1. Felicia Åkerström

   från https://www.loavies.com

   🙂

 5. Men wow så härligt det ser ut!

  1. Felicia Åkerström

   jaaa, Tulum är amazing!!