NOMADE TULUM

Post contains adlinks

Vi bestämde oss för att spendera en dag på Nomade som är ett hotell / beach club i Tulum.

We decided to spend one of our days at the Hotel / Beach Club Nomade Tulum. 

Det var verkligen så fint och super relaxing, någon gång vill jag helt klart testa på att bo där.

It was so nice and super relaxing, I would definitely like to stay there sometime in the future. 

Stranden var så fantastisk, kolla bara på detta! Jag älskar verkligen boho viben och stilen i Tulum.

The beach was just amazing, I mean look at this! I really love the boho vibe and style in Tulum. 

Dessa bungalows på stranden var to die for, jag ville flytta in och aldrig åka därifrån. För oss var det dock inte optimalt eftersom vi behövde något större. De flesta hotellen på stränderna har bara mindre rum med bara 1 säng.

These bungalows on the beach was to die for, I  just wanted to move in and never leave. For us it wasn’t the best solution because we needed a bigger space. Most of these hotels have small rooms with only 1 bed.

Här åt vi vår lunch, det kändes nästan overkligt eftersom att det var så fint och perfekt. Jag försökte verkligen att njuta av varje sekund.

This is where we had our lunch, it almost felt kind of unreal because it was so perfect. I really tried to enjoy every second that we spent here.

Så himla glad här, vad mer kan man önska sig?

Such a happy girl, what else could I ask for? 

Först blev de chips och salsa med iskall lemonad och till lunch blev det färsk grillad fisk. Jag älskar verkligen fisk och tror att jag åt det minst två gånger varje dag under hela resan.

We started with chips and salsa and some cold lemonade. We ordered fresh grilled fish for lunch, it was so delicious.

Endast hotellgästerna hade tillgång till solbäddarna, men vi satt ute i restaurangen och hade även med oss egna handdukar som vi använde på stranden. Jag rekommenderar verkligen Nômade, de är nog till och med mitt favorit ställe i Tulum.

Only the hotel guests had access to the beach beds but we sat outside in their restaurang area and then we brought our own towels and sat on the beach. I would definitely recommend coming here, it might be my favorite place in Tulum.

Även fast att det var molnigt så var det så varmt, svettades i allt som jag tog på mig. Hade en ny klänning från Morrisday the label (här), Skor från Loavies (här) och väskan från Clare V hittar ni här.

Even though it was a bit cloudy it was still really hot, I was sweating in everything that I put on. I wore this new dress from Morrisday the label (here), Shoes form Loavies (here), and my straw bag from Clare V (here). 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hej, skulle du kunna tipsa om söta korg-väskor? gärna budget varianter. Jag haffade en på zara härom dagen men det är även den enda jag hittat.. skulle så gärna vilja ha fler att välja mellan. Kram