THE GO TO LOOK

 

Wearing: 
Jeans – Reformation (here)
Belt – Gucci
T-shirt – Mayla (here)
Shoes – Loavies
Bag – Céline
Earrings – Oscar de la Renta

Hej på er! Hoppas er vecka har vart bra so far, min har vart så stressig. Jag antar att det kommer att vara väldigt mycket nu fram tills bröllopet. Men det är så klart väldigt kul också! Har fått ut våra inbjudningar nu och de blev verkligen helt magiska, kanske lägger upp lite bilder här så ni får se de också. Stressiga dagar som denna klär jag mig gärna simpelt, här i mina nya favoritjeans från Reformation. T-shirten är även den så fin, har den i två färger och använder de allt för ofta. Nu ska jag sluka en påse popcorn och titta på nya avsnitt av OITNB. Later! xx

____________

Hi guys! I hope you all had a great week so far, mine has been very stressful. I guess that’s just the way it is when you are planning a wedding. We finally sent out our invitations and I’m so in love, I’ll probably share some pictures on the blog later. Anyhow, this is how I usually dress when I don’t have time to plan my looks or feel uninspired. Very basic! I’m wearing my new favorite jeans from Reformation and my favorite tee from Mayla. Now I’m going to eat a bag of popcorn and watch the new season of OITNB. Later! xx 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Hi,

  Could you please tell me how the sizing is on these jeans?
  Love them!
  X

  1. Felicia Åkerström

   Hi!

   I would say that the sizing is normal, I wear my normal size 24 🙂

   x