40 DAYS LEFT

Hur galet är det att det endast är 40 dagar kvar tills vi gifter oss?! Det är 40 små dagar som kommer att flyga förbi. Här över har jag samlat ihop lite bilder som kan ge en bättre känsla på hur allting kommer att se ut. Alltså hur magiskt? Ska bli så kul att se allt komma samman efter all planering och tid som man har lagt ner. Måste även tillägga att det är himla skönt att ha Steve & Jamie (våra planners) eftersom det tar hand om allting och koordinerar, så duktiga och hjälpsamma. Jag och H skulle aldrig ha klarat oss utan dom, man inser verkligen inte hur mycket jobb de krävs för att planera ett bröllop.

För mig är det dock bara de sista fixet kvar nu. Måste bland annat hitta outfits till rehearsal dinner och brunchen dagen efter bröllopet. Det är även dags att boka in en till facial och jobba lite på brännan. Har även två fittings kvar hos Vera Wang innan min klänning är helt klar. Sen är de ytterligare 100 små grejer till som måste fixas, men allt de större är redan klart vilket känns skönt!

_____________

It’s only 40 days left until our wedding, how crazy is that? 40 small days that are going to fly by so fast. I collected some pictures from Pinterest that gives a better visual idea of what the wedding actually will look like. How pretty? It’s going to be so amazing to see it all come together, all the things that we have been planning for so long. I must say that it’s so great to have Steve & Jamie (our coordinators/planners) helping and guiding us through this process, they have been so helpful. I never realized or had a clue of how much planning and work it takes to plan a wedding, it’s so crazy. 

At this moment, I only have some smaller things left to do. I need to find my outfits for the rehearsal dinner as well as the brunch that we are hosting the day after the wedding. I also need to schedule another facial and do some work on my tan. I also have two more fittings at Vera Wang before my dress is done, iiiih!! 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. You lucky girl! It must be a dream dress to be custom made by Vera Wang. You must share photos of the fitting 🙂

    I love the pictures you’ve shared for inspo. The rustic and relaxed feel is beautiful!

    Adrianna | http://mimamochi.com/