WEEKLY WANTIES

OFF SHOULDER BLOUSE / YSL BAG / MIU MIU SANDALS / PANTS / SUNGLASSES / WHITE DRESS / BLUE TOP

Här är lite sådant som jag är sugen på just nu. Är väldigt inne på ränder, prickar, silke och små roliga detaljer som får plagg att sticka ut. Alltså, byxorna ser så himla sköna ut och jag hade gärna promenerat runt i dem i Frankrike nästa månad. Sandalerna råkade jag faktiskt beställa häromdagen, de var på rea så jag passade på. Båda blusarna är verkligen så himla fina, enkelt att bara slänga på sig tillsammans med ett par jeans. Tips tips! x
_______________

Here are a selection of things that I’m loving right now. I’m currently all about stripes, dots, silk and fun statement details. The pants look incredibly comfortable and I would love to wear them in France next month. I ordered the sandals a couple of days ago, it was half price off so I just had to.. Both blouses are perfect, it’s so easy to style and wear with a pair of jeans! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *