VOW TO BE CHIC @ LADURÉE

I Fredags så var jag på event tillsammans med Vow to Be Chic på Ladurée i Soho. Vädret var verkligen perfekt och ett event på detta underbara ställe tackar man ju inte nej till i första hand. Vow to Be Chic hyr ut bridesmaids klänningar och igår firade de att de släppt en klänning tillsammans med Monique Lhuillier. Vi åt lunch och för mig blev det kyckling med couscous, det kändes väldigt lagom. Kan ibland ha lite svårt att äta mycket och tung mat då det är så varmt ute, någon som känner igen sig? Efter maten så blev det så klart macaroons och andra bakverk, hur gott? Allting var verkligen så drömigt och fint, tack till Vow to Be Chic för att jag fick komma! x

___________

Yesterday I went to Ladurée in Soho together with Vow to Be Chic. I could never say no to spending time at this pretty location! Vow to Be Chic is a company where you can rent designer bridesmaids dresses and yesterday we celebrated their launch of a new dress called ”Cara” by Monique Lhuillier. We had lunch and I ordered the chicken with couscous which was just perfect, sometimes I can have a hard time eating a lot of heavy food when it’s hot outside. We topped it off with some macaroons and other delicious pastries, so good. Everything was just so beautiful and dreamy, thanks to the Vow team for having me! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *