NEW IN – MIU MIU FUR POMPOM SLIDES

Find these – here / with heel – here

Fått hem dessa älsklingar nu, de var över förväntat fina och kvalitén känns så bra. Det var lite pricey men nu känns det verkligen värt det. Jag älskar flats och använder de så mycket, dessa är lite finare och kommer att komplettera mina outfits så bra. Jag har redan använt det i princip varje dag sen jag fick hem dom och har fått så många komplimanger och folk som stannat mig på gatan för att fråga vart jag köpt mina skor, det är allt kul! x

_______________

I finally got my babies home. I knew these were going to be really nice but it actually looked even better in real life and the quality felt amazing. I use flats all the time and these are a bit nicer compared to the other flats that I already own. My outfits are always very simple so these will cheer up any outfit that needs that little extra something. I already used them everyday since I got them and I got so many compliments and people who been stopping me on the street asking where I got my shoes, that’s always fun! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Kaninen som växte upp och dödades enbart för att du ska få ett par ‘gulliga’ pompom-skor hade nog hellre behållit sin päls själv.

  2. Otroligt att du som har djur ändå väljer att stötta pälsindustrin ??