ALWAYS SIMPLE

Wearing:
Shorts – H&M (similar here)
Bag – Gucci
Shirt – Asos (similar here)
Shoes – Miu Miu
Hair scarf – Here

Här kan ni se hur mina nya Miu Miu ser ut på, visst är de söta? Matchade med mina nya shorts som jag köpte på h&m då jag var på besök i Stockholm, tycker verkligen att de är så fina. Siden materialet gör att det ser lite lyxigare ut vilket jag gillar! Annars så är det fullt upp här, idag kommer H hem vilket ska bli så kul * yay* (han har vart iväg på sin bachelor party). På onsdag har jag en facial inbokad vilket jag verkligen behöver just nu, min hy lever som vanligt sitt eget liv vilket jag inte tycker är så kul så här innan bröllopet. Anyway, tänkte lägga upp våra bröllopsinbjudningar här på bloggen snart. De blev verkligen så fina och jag kan inte hålla mig längre då jag verkligen vill dela med mig av dom! x

____________

Here are some better pictures of the Miu Miu shoes, so cute right? I wore it together with my new shorts that I was able to find at h&m last time I visited Stockholm, really love them. The silk material make it looks a bit more luxurious which I really like. Anyway, I have a lot going on right now, H is finally getting back home tonight *yay* (he’s been on his bachelor party) . On Wednesday, I have another facial scheduled, I really need it right now.. my skin has not been its best and I want it to look a bit better for the wedding.. I’m also planning on sharing a blog post showing you guys our wedding invitations. I think it turned out so beautiful and I just want to share it all with you!! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Vad har du för strlk i shortsen?

    1. Felicia Åkerström

      Jag har storlek 34 🙂