WEDDING INVITATIONS

Är otroligt nöjd med våra inbjudningar. Det blev verkligen precis så som vi ville ha dom, klassiska och eleganta. Jag älskar även pappret som vi valde, det känns lite vintage och jag tycker att det är så mycket finare i jämförelse med vanligt blankt papper. H ville ha vaxstämpel och som ni ser blev de en med vår logga i, de är kul att vi båda har vart med och haft åsikter och tillsammans fått fram detta resultat. Vi var båda väldigt eniga om att vi ville ha en ritning av vår chateau och visst blev det bra? Det är duktiga Sally som har designat allt och hon ska även fixa all stationary (menyer, placeringskort) till bröllopet. Tänka sig att nu är det bara 1 liten månad kvar, hur galet är inte det? x

______________

I’m so in love with our wedding invitations. The result is exactly what we wanted, very elegant and classic. I love the paper that we used, it almost looks a bit vintage and I really like that feel. H was the one who wanted the wax seals and we got these with our logo, I think it’s such a cute detail. We both really wanted the drawing of the chateau, it might be my favorite, it looks so good! Sally has been amazing designing these and it just felt like she really understood our vision from the beginning. I’m so happy that she’s the one who’s doing all the day of stationary. I cannot believe that it’s only 1 month left until the wedding, so craaaazy! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Gud vad fina! Och vad spännande att det börjar närma sig den stora dagen 🙂