DENIM & ONE SHOULDER

Wearing:
Top – Here
Denim – Reformation (here)
Shoes – Miu Miu
Sunglasses – Chanel
Belt – Gucci
Bag – Céline

Hade på mig denna simpla outfiten häromdagen då jag var på brunch. Denna topp är verkligen så enkel men har en tvist som gör den mycket mer intressant. Den funkar minst lika bra på kvällen, matcha tillsammans med en kjol eller jeans och klackar. Hur som, försöker just nu att packa ihop lite kläder till Hamptons. Vi åker dit imorgon tillsammans med några kompisar och det ska verkligen bli hur mysigt som helst. Jag är dock alltid i sista sekund då jag ska packa men jag tror nog att jag har fått med mig allt. Ska ta med mig kameran och fota lite nya sommar looks och lite annat kul, har ni några önskemål så är det bara att kommentera. Vi hör senare! xx

____________

I wore this casual look for brunch the other day. This top is very simple but has a twist that makes it a bit more fun than just a regular tee. It works well for nights as well, just pair it with a skirt or jeans and heels. Anyway, I’m currently trying to pack for our Hamptons trip this weekend. I’m always last minute when packing but I think I got everything that I need. I’m gonna bring my camera and try to shoot some new fun summer looks for you. I hope you’re all gonna have an amazing long weekend. Talk later! xx 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. I love the outfit
    The Pink Pineapple
    New post:http://thepinkpineappleblog.blogspot.com/