STATEMENT SHOES

Pictures – Malin Göransson

Wearing:
Shoes – Here
Jeans – Reformation
Top – Similar Here
Bag – Céline

Hej! Hur har ni det? Jag mår bra men är som i min egna bröllopsbubbla. Jag har svårt att fokusera och är mest trött och stressad hela tiden. Nu vill jag bara att veckorna ska gå, vill vara där! Hur som, här är en outfit som jag hade på mig i Stockholm för någon månad sedan. Väldigt enkel look som jag piffade upp med lite roliga skor, hur fina är dom inte? Gillar även blusen så mycket, har sett liknande lite överallt så är ni sugna så finns det helt klart att hitta. Nu ska jag svira om till bikini och gå ner till bubbelpoolen, försöker göra allt för att inte vara så stressad. Hörs senare! x

_______

Hi guys! How are you doing? I’m fine but kind of in my own wedding bubble. I have a bard time focusing and feel tired and stressed all the time. I really want the time to pass now, just want to be there already. Anyhow, here’s a look that I wore in Stockholm a couple of moths ago. It’s very simple but the shoes are kind of making it a bit more fun, I mean how can you not love these shoes? I’m also really into this blouse, I feel like I see similar wrap blouses everywhere now. Oh well, it’s time for me to change into my bikini and head down to the jacuzzi, I’ll do anything to not feel as stressed anymore. Later guys! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Alltid snyggt att piffa upp en casual look med ett par statement skor eller accessoarer 🙂
  Ta hand om dig, allt kring bröllopet kommer säkert att gå jätte bra 🙂
  xx
  http://mariannelle.com/

 2. Lovely outfit ! The show are definitely a statement with these details

  xo.TDVR
  http://www.tenindvr.blogspot.com