WISH LIST FOR OUR MINI MOON

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Just nu så försöker jag shoppa och samla lite inspo inför vår mini moon. Vi kommer att spendera några dagar på den franska rivieran, så mysigt. Först blir det några nätter på fina Grand Hotel du Cap-Ferrat och sen vidare till St Tropez. Det är så skönt då man har resväskan och outfits förberedda så man slipper tänka mycket på det då man väl är där. Jag vill klä mig väldigt romantiskt, spets, vitt och andra ljusa neutrala toner. Här över är lite sådant som jag gärna hade fyllt min väska med, älskar verkligen allt. Har ni någon favorit? x

__________

I’m currently trying to shop and collect some inspiration for our mini moon. We are going to the French Riviera, it will be our first time so we are both very excited. Our first stop will be Grand Hotel du Cap-Ferrat where we will spend a couple of nights, the second and last stop will be St Tropez. If theres something I love then it’s having my suitcase packed and well planned with prepared outfits. It just feels good and I don’t need to think much about it when I’m there. Above you can see the style that I’m going for, very romantic,  lace, stripes, white and other neutral tones. I really love and want everything in this collage, what’s your favorite piece? x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *