LAST FITTING & MATCHA DONUTS

Hade min sista fitting hos Vera Wang häromdagen. Det var fantastiskt att få testa klänning nu då den var helt klar. Wow, vad jag är nöjd och kär i min klänning, den är helt perfekt!

I had my last fitting at Vera Wang the other day. It was so nice being able to try the dress on now when it was done and adjusted after my body. Wow guys, what can I say?  I’m so in love with my dress, it’s truly perfect. 

Hanna var med denna gången, hon fick instruktioner om hur man sätter upp släpet och hur man knyter en perfekt rosett. Man är van att alltid kunna klä sig själv, men för att få på mig denna behövs det minst två personer haha.

Hanna came with me this time and  helped out, she got instructions on how to bustle the dress and how to make the perfect bow. I’m used to being able to put on my clothes without any help but with this dress I need help from at least two persons. 

En liten sneak peak, detta är inte klänningen utan min slöja. Den är verkligen gorgeous och gör bara hela looken så perfekt. Hämtar upp klänningen på fredag nästa vecka och åker till Paris på lördagen, gaaah!

A sneak peak, this is my veil not the dress. It’s absolutely gorgeous and makes the full look complete. I will pick up my dress on Friday next week and then we’re leaving for Paris on Saturday, gaaah!  

Firade med ett glas vin för Hanna och iste för mig. Där satt vi och diskuterade allting som hänt under den senaste tiden, så mysigt.

We celebrated with wine for Hanna and some icetea for me. We sat and talked about everything that happened lately, so cozy. 

Hade på mig detta – sköna byxor från Vergegirl, t-shirt från Mayla som ni hittar här.

I wore this – comfy pants from Vergegirl and t-shirt from Mayla that you can find here

 Gick till Cookshop och mötte upp min älskling, vår pastor och hans fru på en middag. Vi gick igenom ceremonin och lite annat inför bröllopet. H berättade även hela vår berättelse om hur vi träffades och de gjorde mig så emotional. Jag undrar verkligen hur jag ska klara av bröllopet utan att gråta typ hela tiden haha??

I went to Cookshop to meet up with my love and our pastor + his wife for dinner. We went through the ceremony and some other things for the wedding. H also told them the full story on how we met and it made so emotional.. I don’t know how I will be able to manage the wedding without crying like all the time haha..

Avslutade en lyckad middag + dag med matcha donuts. Det var magiska, fortfarande varma och nygräddade! Cookshop är helt klart en av min favoritrestauranger, perfekt för date night!

Ended a great dinner and day with matcha donuts. So yummy, still so warm and fresh!  Cookshop is by far one of my favorite restaurants in the city, perfect for date night! 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Så spännande! Hur skulle du tänka och klä dig som gäst på ett bröllop? Är bjuden på ett senare i sommar där långklänning kanske är lite too much. Inspiration skulle uppskattas!

  2. Är du gravid???

    1. Felicia Åkerström

      Nej jag är inte gravid. om du syftar på att jag drack iste och inte vin så är det för att jag inte är jätteförtjust i alkohol 🙂

  3. Is your Gucci bag still in great condition? I’ve heard the velvet one doesn’t stay good very long, what do you think? I love your blog so much! xx