THE SUMMER DRESS

Wearing:
Dress – Here
Belt – Gucci
Earrings – Oscar de la Renta
Bag – Céline
Sandals – Loavies

La upp denna klänning på snapchat idag och fick en del frågor om den,  så tänkte att jag kunde visa lite bättre bilder här. Visst är den söt? Jag älskar verkligen allt som är prickigt just nu, det är så fint! Virade runt mitt Gucci skärp i midjan, jag tyckte det blev en fin detalj som passade perfekt till klänningen. Annars så har det inte hänt mycket förutom att jag har fått massor av finnar haha. Det är så typiskt, har inte haft några på flera år och nu har århundradets största finnar dykt upp i pannan och på diverse andra ställen. Ska försöka att stressa mindre, äta bättre och sova mer och hoppas på att de försvinner så fort som möjligt. Ha en fin dag loves, talk soon! x

_________

I posted this dress on my snapchat today and got a lot of questions about it, so I thought I could show you guys some better pictures here. It’s so cute and I’m currently loving everything with polka dots, love it!! I decided to add my Gucci belt, a fun detail that worked really well with the dress. Anyway, haven’t happened a lot here lately, or I’ve been breaking out like crazy. so typically?! I haven’t had these kind of pimples in years but now they’re taking over my face.. I’m gonna try to not stress as much, eat well and sleep more and hopefully the pimples will disappear asap. Hope you’re all doing well, talk soon! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Wow så fint!

    1. Felicia Åkerström

      Tack så mycket! <3

  2. Hej fina du! Jag älskar din blogg, du är verkligen så inspirerande! Tänkte bara höra med dig om du skulle kunna göra ett inlägg där du visar hur du redigerar dina bilder till bloggen och Instagram, typ appar osv. Kram och all lycka till dig och din pojkvän på bröllopet!!