WHAT I WORE IN THE HAMPTONS

Wearing:
GRLFRND Denim 
Reformation straw basket
Asos Blouse
Raye Sandals (on sale)
Sundaysomewhere Sunglasses

En liten sommarlook som jag hade på mig då vi var i Hamptons. Matchade min nya absoluta favorit topp tillsammans med vita jeans och färgglada sandaler. Jag skulle säga att det blev väldigt färgglatt för att vara mig, eller vad säger ni? Ska helt klart köra någon liknande look i Paris om en vecka. Annars då? Försöker maniskt jobba på min bränna, stressar runt och sover mest just nu haha. Finns det någon annan som fungerar så? Man går och lägger sig så fort det blir lite mycket. Det är så klart kul också men nu vill vi gärna bara vara där med tanke på hur länge som man har planerat och förberett allt! x

__________

A summer look that I wore when we were in the Hamptons. I paired my absolute favorite top with white denim and colorful sandals. I would say that this was a very colorful outfit for being me, or what do you guys say? I’m definitely going to wear something similar in Paris next week! Anyway.. I’m currently trying to work on my tan (like a crazy person), I’m stressed and I sleep a lot haha. Does someone else work that way? Just shutting off when it gets a little bit too much. I mean we are obviously having a fun time but after all this planning we just want to be there already! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Åh har spanat in just den skjortan ett tag.. Vad har du för storlek? Sitter så himla fint på dig! xx