TEN DAYS!

Pictures – Sinclair and Moore

Ribbons for our wedding, how amazing are these colors? 

Our invitations, we will use the same theme and wax seals for the day of stationary.

Nu är det 10 dagar kvar till bröllop, det känns verkligen så overkligt. Det ska bli så kul att jag snart kommer kunna dela med mig av egna bilder och visa er allt som vi har jobbat på så länge nu. På bild nummer två ser ni band som vi kommer att använda, hur fina är inte färgerna, älskar de lite matta nästan smutsiga tonerna av rosa. Hur som, allting börjar att dra ihop sig nu och vi kämpar på med de sista smågrejerna som ska fixas. Hade aldrig anat hur mycket de är som man behöver göra och planera inför ett bröllop. Men vi känner oss redo, det viktigaste är så klart att vi firar vår kärlek och att få umgås med vänner och familj!

Förresten, har ni några frågor eller önskeinlägg så kommentera gärna det. Just nu räcker inte min hjärna till för att komma på roliga inspirerande inlägg. Kram på er! x

__________

Now it’s only 10 days left until the wedding, it feels kind of surreal. It’s going to be fun to be able to share my own picture and show you guys everything that we have been working on for so long. I really love the pictures above, number two has some ribbons that we are going to use for the wedding. How amazing are the colors? I really love the dusty, almost dirty looking pink tones. Anyhow, we are kind of finishing up on all of the last details that we need to get done before we leave. I could never imagine how much work and planning it requires in order to get a wedding done. Oh well, we feel so ready and the most important thing is to celebrate love and spending time with our friends and family! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer

 1. Vore kul att veta hur det går med utbildningen du började i New York? Går du kvar eller har du gått ut? Hur ser planerna ut inför hösten? 🙂 Kram!

 2. Kan inte du berätta mer om dina brudtärnor och klänningarna som dom ska ha, hur ska ni matcha? Du skrev lite kort om dom förut *nyfiken*

 3. Hej Felicia
  Älskar din blogg och älskar dig för du känns såå jordnära och enkel❤️ Tänkte fråga om din GG väska den svarta i sammet! Vad heter den modellen och vad har du för storlek på din?
  Fortsätt med din underbara blogg och gör oss glada 🙏

 4. Jag har samma klädstil som du men jag tycker det är SÅ svårt att veta vad jag ska ha på mig i fest-sammanhang. Kan inte du göra ett inlägg där du tipsar om outfits/snygga plagg som passar bra för en utekväll? Kram

 5. Hej! Så spännande att det snart är dags!
  Önskar tips på rainy day-outfits (för oss i swe)

 6. Superfina band verkligen! Hoppas att ert bröllop blir precis som ni har önskat er och att ni kan njuta ordentligt av allt som händer under de dagarna. Vore kul att få läsa om din möhippa! Förstår helt om det är privat också såklart

 7. WOW vad snygga inbjudningarna är! Kram från tjejerna på Wearit

 8. Jag vill bara veta exakt allt om bröllopet! Alla detaljer 😍 Hoppas verkligen du delar med dig och visar en miljon bilder från alla förberedelser, er stora dag osv! Vill verkligen se allt. Lever för ditt bröllop, kommer bli magiskt!

 9. Jättefina bilder 🙂 Jag är en ny läsare som precis hittat hit! Vi befinner oss också mitt uppe i vårt bröllopsplanerande då vi gifter oss i augusti 2018. Vore jättekul att läsa mer om ert bröllopsplanerande, tips som ni stött på innan och efter bröllopet. Vad hade ni gjort annorlunda osv 🙂 Tack för en inspirerande blogg, ser så fram emot fler inlägg! Hoppas ni får en härlig honeymoon! 🙂

 10. Kunde du skriva mera om din träning och kost? Vore intressant!

 11. Hej Felicia!
  Stort grattis! Vilket fint bröllop!!

  Jag ska gifta mig nästa sommar och skulle vilja ha lite inspo till inbjudningskorten. Era såg fantastiska ut 😊

  Önskar ett inlägg om korten.

 12. Förlåt för ett känsligt ämne, men du har ju förlorat din bästevän. Jag har gjort detsamma. Och vet verkligen inte hur jag ska sörja eller komma över det, det är ett par år sedan nu. Men kan fortfarande gråta mig till sömns, undra vart jag hade varit idag och hur jag hade varit idag om jag hade haft kvar henne vid min sida. Du är en sån inspiration Felicia. Tack för en helt fantastisk blogg.