WEDDING SNEAK PEAK

 Jag har så många bilder från bröllopet men vill samtidigt vänta lite tills jag får alla de professionella bilderna från vår fantastiska fotograf. Hur som, tänkte att jag kunde dela med mig av lite detaljer och så eftersom att det är så svårt att vänta. Här är en bild på min look, älskade verkligen min klänning och kände mig som en riktig prinsessa.

I have so many pictures from the wedding but I also want to wait to post until I get all of the professional ones from our amazing photographer. Anyhow, I thought I could share some details with you since it’s so hard to wait! Here’s a picture of my look, I’m in love with my dress and it made me feel so beautiful, like a princess. 

Min bukett, hur fantastisk är den inte? Älskar den. Steve (vår planner) är verkligen så duktig och överträffade mina förväntningar gång på gång.

My bouquet, how pretty? I loved it. Steve (our designer/planner) was so amazing and exceeded all of my expectations. 

Mina bridesmaids hade på sig off-shoulder klänningar i blush från Fame and Partners.

My bridesmaids wore off-shoulder blush dresses from Fame and Partners.  

Min kärlek, han var så stilig i sin tuxedo. Vår ceremoni skedde under denna arch som för övrigt kan vara bland det vackraste jag någonsin har sett. Hela bröllopet var verkligen en känslosam bergochdalbana, aldrig känt så mycket under en och samma dag.

My love, he looked so handsome in his tuxedo. Our ceremony took place under this flower arch which probably is the most beautiful thing I’ve ever seen. The whole wedding felt like an emotional rollercoaster, I don’t think I have ever felt so many emotions during the same day. 

Vår tårta, så glad att fått chansen att jobba tillsammans med så många kreativa, talangfulla och fantastiska människor. Midori Bakery skapade denna tårta och flög delar av den till Frankrike ända från Seattle. Blommorna är gjorda av socker men såg på pricken ut som riktiga blommor, hur galet?

The cake, so lucky to work together with so many creative, talented and amazing people. This cake was created by Midori Bakery and I was amazed by all of the details. The flowers are actually made out of sugar, it’s not real flowers! Crazy. 

Våra table settings, kan inte vänta tills jag kan visa lite fler bilder. Detta var så perfekt att både jag och H blev helt tysta och kunde inte få fram ett ord. Vi fick båda tårar i ögonen, allting var så fint och mäktigt. Jag lovar att dela med mig av mer bilder och tankar senare, men nu får detta duga! x

The table settings, can’t wait to show you more pictures of this. It was so perfect that both H and I got completely quiet the first time we saw it, we couldn’t think of something to say, it was beyond words. I will share more pictures and thoughts later, but for now this will do! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer

 1. Åååh, vad kul och SKÖNT att dagen blev så bra! Önskar er all lycka!

  1. Felicia Åkerström

   Ååå tack så himla mycket fina du! xx

 2. Magiska bilder! 🙂 Tack för att ni delar med er! Önskar er all lycka, länge lever kärleken! <3

  1. Felicia Åkerström

   Ååå tack så himla mycket va fin du är 🙂

   xx

 3. Men vad fint! Och stort grattis till er!

  1. Felicia Åkerström

   Tack så jättemycket!! xx

 4. I love your wedding! It’s absolutely gorgeous! Can you tell me the name of your wedding dress or what the design of it is called? I love it!! I’m getting married next July and trying to find the perfect dress.

  1. Felicia Åkerström

   Thank you so much! My dress is designed by Vera Wang and the name of my gown is – Penny.

   Good luck with everything! 🙂

   xx

 5. Oh wait, you mean that the flowers at the bottom of the cake are made of sugar ?! Beautiful moments shared !

  1. Felicia Åkerström

   Yes exactly, the flowers at the bottom of the cake are made of sugar, looks so real!

   x