THE PARISIENNE LOOK

Wearing:
Jeans – Here
Top – Asos
Shoes – Flattered
Bag – Gucci

Hej på er! Nu är vi tillbaka i New York efter två underbara veckor i Frankrike. Jag tänkte så klart dela med mig av allt som har hänt, har så mycket roliga, fina bilder och material. Jag tänkte börja med våra första dagar som vi spenderade i Paris, mer om de kommer i nästa inlägg. Här är i alla fall en outfit som jag hade på mig, den kändes väldigt Parisienne, de saknades bara en baguette under armen. Vad tycker ni om mina nya jeans? De är i kick flare modellen vilket är min absoluta favorit. Dessa sitter snyggt, är sköna och får benen att se längre ut, så bra.

Nu blir det gos med Penny, har inte insett hur mycket jag saknat henne eftersom jag vart så inne i bröllopsbubblan. Ska bara mysas i sängen hela dagen i dag, mitt lilla hjärta! x

_____________

Hi guys! We are back in the city after two amazing weeks in France. I will definitely share everything from this trip, I have so many pictures and fun material. I think I will start with our first days in Paris, but more about that in next post. Here is something that I wore in Paris, it felt very Parisienne, the only thing missing was a baguette under my arm. What do you guys think about my new jeans? It’s kick flare which is my absolute favorite. These fits perfectly, are very comfortable and makes my legs look longer! 

Now I’m going to spend some time with Penny, I’ve been in a wedding bubble and I didn’t realize how much I missed her. We are going to be cozy in bed all day, my little baby! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. love the jeans! did you take a 34 or 36? id like to order them as well, and i have a similar figure 🙂

  2. Love the jeans! Did you take a 34 or 36? I like to order them as well, and I have a similar figure 🙂

    1. Felicia Åkerström

      I ordered size 34, fits me perfectly 🙂