PARIS PART 1

Några bilder från våra första dagar i Paris, vi åt frukost på Café de Flore och hamnade bredvid Luis från Million Dollar Listing och Alana Hadid (Gigis och Bellas syster). Vi promenerade i Saint Germain som är ett av våra favorit områden, hämtade upp min mans tuxedo på Ralph Lauren affären. De blev lite shopping eftersom att vädret var kallt och regnigt och allt jag hade packat var små toppar och sommarklänningar. Vi fixade även massor av smått inför bröllopet, hade möte med Steve och Jamie (våra planners) och umgicks med våra fina vänner. Paris är verkligen en av mina absoluta favoritstäder, måste dit någon gång i framtiden och bara njuta av staden utan några måsten! x

____________

Some pictures from our first days in Paris, we ate breakfast at Café de Flore and ended up next to Luis from Million dollar listning and Alana Hadid (Gigi and Bellas sister). We strolled in St Germain which is one of our favorite areas, we picked up my hussies tuxedo at the Ralph Lauren store. Since the weather was kind of chilly and rainy I had to do some shopping because all I brought was summer clothes.. Then we also spent a lot of time running errands and finishing up stuff for the wedding. We met up with Steve and Jamie (our planners) and we also had time to eat dinner with our friends. Paris is by far one of my favorite cities ever, I can’t wait to go back in the future to just  relax and enjoy the city! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Hej! Måste börja med att tacka för en så inspirerande blogg. Dina bilder och outfits är alltid så fina! En fråga ang din Gucciväska på sista bilden, jag är själv sugen på att köpa en likadan men kan inte bestämma mig för sammet eller läder. Tycker den i sammet är så himla fin men är rädd att den ska nötas upp och slitas lätt eller att den liksom drar åt sig ludd vilket sammet ju oftast gör, är det något du märkt på din?

  1. Felicia Åkerström

   Hej! Tack så mycket fina, åå vad kul att du gillar bloggen 🙂
   Jag tycker att min Gucci väska har klarat sig väldigt bra faktiskt. Har använt den väldigt mycket men tycker fortfarande att den är i väldigt bra skick. Sammeten har inte slitits vad jag kan se i alla fall men är så klart också försiktig med mina väskor. Den drar till sig lite damm ibland men brukar bara rulla den med en sån klädrulle(?). 🙂

 2. Jag åker till Paris i höst med min mamma och syster. Vi gör alltid en mamma/dotter-resa tillsammans en gång om året. Shoppar, äter gott och har det riktigt fint och mysigt. Och vilken bättre plats än Paris?

  1. Felicia Åkerström

   Det låter riktigt mysigt! Finns ingen bättre stad än Paris för en sådan riktig tjejresa. Hoppas ni får det kanon 🙂