STATEMENT EARRINGS


1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Mitt senaste obsession är helt klart – statement örhängen. Jag är en väldigt minimalistisk person men då det kommer till örhängen så tycker jag verkligen om de som är lite större. Jag köpte mina Oscar de la Renta örhängen för några månader sedan och det har helt klart vart ett av mina bästa köp någonsin. Eftersom att mina outfits alltid är väldigt enkla så tycker jag att ett par örhängen gör looken mer intressant och komplett. Just nu är jag kär i nummer 2 och 8, hur fina är de inte? Jag beställde ett par man insåg ju att jag behöver clip ons. Så om någon vet vart jag kan hitta ett par liknande men i clip on modell, let me know! x

_____________

My latest obsession – statement earrings. I’m a very minimalistic person in general and prefer less but when it comes to earrings I definitely like it big. I bought my Oscar de la Renta earrings a couple of months ago and I have been wearing those a lot. I would actually say that it’s been one of my best purchases ever! Since my outfits always are very simple I think that the earrings adds more interest and makes the look feel more complete. I’m currently loving the ”drop-earrings”, like number 2 and 8. I actually ordered a pair and then I realized that I need clip ons hah. So if anyone knows where I can get similar but clip ons let me know. x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Haha nr1!! Asballa

  2. Varför tar du inte hål i öronen går på en sekund och det blir så bra, kommer ihåg att jag som barn hade dom som di använder dig av och fy va ont det gjorde efter ett tag. Är själv otroligt rädd för nålar så kan föreställa mig att du har samma problem men det sitter verkligen bara i huvudet. Fick ta om mitt blodprov hela 6 gånger föra månaden och det gick lätt som en plätt för jag gick in med en så otroligt lugn attityd. Tipsar att ta några shorts innan eller något så att du blir lite avslappnad.

    1. Hejsan! Alla kanske inte kan ta hål i öronen av olika anledningar, det kanske inte involverar rädsla 🙂 jag har haft hål i öronen förr, men råkade slita sönder ett när jag var yngre t.ex.