PARIS MEMORIES

Här är de sista bilderna från Paris. Som ni ser så hann jag med lite turistande mitt i allt kaos. Jag åt crepes, spanade på Eiffeltornet och strosade runt. Jag blir verkligen så glad då jag ser dessa bilder, Paris är så fantastiskt. Då vi planerade och bokade hotell så frågade H mig om jag hade några önskemål, jag sa att allt jag ville ha var en fransk balkong. Så ni kan ju gissa hur glad jag blev då vi kom fram till hotellet och fick se vårt rum och vår stora franska balkong, så perfekt. Jag älskade att sitta där och bara njuta av utsikten och tystnaden, oj vad man uppskattar tystnad efter 4 år i New York. Sista dagen kom mina bridesmaids och vi firade med champagne innan vi hämtade upp vår mini och körde iväg mot Burgundy, en himla fin stund med mina favoriter! x

________

Here are the last pictures from Paris. As you can see, I had time to be a little touristy so I went to the Eiffel tower and I ate crepes. These pictures makes me very happy, Paris is definitely one of my favorite cities in this world. When we were planning and booking this trip H asked me if I had any special request regarding the hotel and I told him that I didn’t care I just wanted a French balcony. So you can all guess if I got happy when we showed up at the hotel and got to the room and saw this huge balcony. It was beyond perfect, I loved sitting there enjoying the view and the quietness. When my bridesmaids arrived we celebrated with champagne before we picked up our mini and drove to Burgundy, such a perfect moment! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Aleksandra

    Hi,Felicia!very love your blog.Please,say,where is your black sweater and flowered skirt (or dress) from?thank you)