NEW FAVORITE – THE SOSTA

The Sosta – 186 Mott St, New York

Vill rekommendera denna nya restaurang som jag testade på häromdagen. Namnet är The Sosta och de är en italiensk restaurang som serverar färsk ”house made” pasta och andra smarriga italienska rätter. Det här är inte ett sponsrat inlägg (I wish) utan jag älskar mat och hittar jag ett ställe som jag gillar så vill jag givetvis dela med mig av de till er. Allting var verkligen så gulligt, de rosa brickorna, pasta skålarna och menyerna. Man älskar ju när restauranger som är fina och har ett roligt koncept. Vi testade på två olika pasta rätter plus en charkuteri bricka och det var verkligen så gott. Jag känner på mig att det kommer att bli många luncher här framöver! x

_______

I just wanted to recommend a new restaurant that I tried the other day. It’s called The Sosta and it’s an Italian restaurant that offers house made pasta and other delicious Italian dishes. This is not a sponsored post I just love food and if I find a spot that I love I obviously want to share it with you guys. The place and its design is just adorable and I love restaurants that really focuses on the full concept. We tried two different pastas and a charcuterie board and everything was so delicious. I know that there will be many more lunches here! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. what nail polish is that? 🙂

    1. Felicia Åkerström

      I don’t remember, it’s a gel manicure that I did in Paris.. so it’s not my own nail polish 🙂