SILK TROUSERS

Wearing: 
Pants – Zara
Top – Mayla
Shoes – Miu Miu
Bag – Chanel

Hittade dessa byxor på Zara häromdagen och var tvungen att slå till. Som ni vet så är jag farligt besatt av jeans så försöker att värva lite med andra byxor också, vad tycker ni om dessa? Jag tror att de kommer vara så snygga i höst tillsammans med stickade tröjor och loafers! Denna gången matchade jag tillsammans med min favorit basic tee från Mayla, så mjuk och härlig. Jag brukar ofta prata om hur viktigt det är med en bra basgarderob och ett märke som har så mycket bra bas är helt klart Mayla. Har flera av deras plagg i garderoben och kvalitén är verkligen fantastisk och sen sitter allting så snyggt! Tips tips! x

___________

Found these amazing pants at Zara the other day and I just had to get them. Since I’m dangerously obsessed with jeans I’m trying to get myself to wear other pants as well, do you guys like these? I can’t wait to wear these for fall with chunky sweaters and loafers! This time I paired it very casual with my favorite tee from Mayla, it’s so comfortable and soft. I always talk about the importance of good basic clothing and Mayla is a brand that has all of that, good quality basics! xx

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *