LES WEEKEND

Pancake double date with Marie and Felipe 

Wearing – Top – H&M, Denim – Urban Outfitters,  Shoes – Miu Miu, Bag – Here

Le Labo Café – Williamsburg  

Har spenderat en hel del tid i Williamsburg. Vi gillar det verkligen, sådan härlig vibe och mycket lugnare än Manhattan. Jag blir lätt stressad och tycker det är alldeles för mycket folk i stan så det kan vara skönt få lite miljöombyte även fast det inte är så långt bort. Om vi inte hade planer på att flytta till La så tror jag nog att vi hade flyttat till en lägenhet i Williamsburg. Vi åt brunch häromdagen på Sunday in Brooklyn och var så klart tvungna att testa deras hypade pannkakor, de var goda men några tuggor räckte gott och väl. Jag har haft på mig denna blus flera dagar i rad, det är helt klart en ny favorit. Den är så söt och har puffiga armar, tycker nästan den har lite vintage feel! x

_________

Been spending a lot of time in Williamsburg lately. It’s just such a nice vibe over there and we are loving it! I get very anxious and stressed out in the city, too many people and way to hectic for me. If we didn’t plan on moving to L.A I think we would actually move to Williamsburg. We had brunch at Sunday in Brooklyn and tried their pancakes, it was good but maybe not as good as we thought it would be. I been wearing this blouse from h&m a lot this week, it’s so cute with puffy sleeves and it almost has a vintage feel to it! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *