SHOE TALK

1 / 2 / 3

Favoritskor i höst? Kitten heels! Jag har redan börjat fundera mycket på höstmodet vilket inte riktigt makes sense eftersom jag inte vill att sommaren ska ta slut. Jag är i alla fall så kär i kitten heels, de känns verkligen som min stil. Jag kan tänka mig att det inte alls är allas cup of tea, de kanske kan uppfattas som lite tantiga, men vad gör de?  Jag är så glad över att jag har ett par superfina kitten heels i min garderob som köptes på Zara för några år sedan. De ska bli så mysigt att matcha de tillsammans med jeans och chunky sweaters, de kommer helt klart att användas väldigt flitigt i höst! Vad tycker ni om kitten heels, love it? xx 

_________

Favorite shoe for fall? Kitten heels! I already started getting into fall fashion which really doesn’t makes sense because I don’t want summer to end. I really love the kitten heel but I feel like its’s that kind of trend that you either love or hate. Personally, I think it’s so cute and I love how chic it looks paired with denim. I actually have a pair of kitten heels in my closet that I bought at Zara a couple of years ago, I have a feeling that I will use those a lot once it starts getting colder here. What do you guys think about this trend, love it? xx 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. När jag ser sådana så tänker jag nog inte att de är tantiga, mer hur farao sitter de fast på fötterna om de inte har en strap som går bakom hälen?! :’)

    1. Felicia Åkerström

      Haha ja, kunde tänka mig att de kan ses som lite tantiga. Det är väl lite liknande sandaler utan häl kanske? Men kan nog vara jobbigt att gå i en hel dag.. 🙂