WHITE DREAM

Wearing:
Jumpsuit – Club Monaco
Shoes & Bag – Chanel
Bracelet – Sophie by Sophie

Hade på mig detta i Soho häromdagen. Denna jumpsuit har definitivt vart en av mina favoriter i sommar, den är så fin, har enkla men genomtänkta detaljer och sen sitter den helt perfekt. Club Monaco har verkligen haft mycket fint den senaste tiden och är ett märke som jag fått upp ögonen för. Jag tycker att deras stil är så chic och de passar mig stil väldigt bra! Jag valde att matcha denna jumpsuit med mina Chanel skor och väska eftersom jag ville ha en väldigt klassisk look. Jag gillar det, vad tycker ni? Talk soon! x

_________

This is what I wore in Soho a couple of days ago. The jumpsuit has been a favorite of mine this summer, it’s beyond beautiful, has cute details and fits like a glove. Club Monaco is definitely a brand that I’ve been into lately, I feel like their clothing is so chic and suits my style very well. I paired the jumpsuit with Chanel shoes and bag because I wanted a very classic and sophisticated look. I really liked how it turned out, what do you guys think? Talk soon! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Fina du, kan du inte tipsa om lite fina höstjackor. Så otroligt svårt att hitta feminina och klassiska när modet är rakt och manligt.