FALL FOR YOU

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Börjar verkligen bli sugen på att klä mig i lite höstkläder, mina jeans tillsammans med kavajer och stickade tröjor. Denna sommar har jag börjat klä mig mer i vitt vilket jag ska försöka fortsätta med nu i höst. Jag hade inte tackat nej till denna kavaj, den är verkligen så fantastisk och jag gillar att den inte är så maskulin som vissa kavajer kan vara. Detaljerna kompletterar denna look så väl, knyter det hela samman. Så fint, ja tack till allt detta!

Annars då? Åker till Stockholm om en vecka vilket ska bli så härligt, jag blir så rofylld så fort jag landar på Arlanda. Ska umgås med mina fina vänner och familj som jag inte träffat sedan bröllopet, blir så mysigt. Längtar ihjäl mig! x

__________

I’m starting to get really into fall clothing, I can’t wait to wear my jeans with blazers and knitted sweaters. This summer I’ve started to wear more and more white and I’m going to try to continue with that for fall as well. The blazer above is just magic, I’m completely obsessed and I love that it doesn’t feel very masculine like a lot of blazers usually do. The details, like the shoes and bag really ties this look together. I love it, want to wear this now!! 

Anyway, I’m going to Stockholm next week and it’s going to be amazing. I feel so relaxed and calm as fast as I land at Arlanda. I’m going to spend time with my friends and family, it’s going to be so nice because I miss them a lot! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *