MINI HONEYMOON – GRAND HOTEL DU CAP FERRAT

Efter bröllopet så åkte vi på vår ”mini-moon” till den Franska Rivieran. Vi ville inte åka på vår riktiga honeymoon direkt efter bröllopet men ville ändå spendera kvalitetstid tillsammans innan vi skulle åka tillbaka hem. Vi bestämde oss för att åka till St Jean Cap Ferrat och Saint Tropez och började resan med detta fantastiska hotell, Grand Hotel du Cap Ferrat. Det var precis vad vi ville ha våra första dagar som gifta, total avslappning och tystnad haha. Deras beach club var så vacker och vi spenderade en hel del tid där, servicen var så bra och de hade till och med en kille som gick runt och rengjorde folks solglasögon! Jag skulle absolut rekommendera detta hotell, det är en av de vackraste platserna som jag har besökt! x

___________

After the wedding we went on a ”mini-moon” to the French Riviera. We didn’t want our real honeymoon directly after the wedding but we still wanted to have some time together before going back to the city. We decided to go to St Jean Cap Ferrat och Saint Tropez! We started at this amazing hotel, Grand Hotel du Cap Ferrat. It was exactly what we wanted for our first days as married, quiet, beautiful and relaxing. Their beach club was amazing and we spent most of our time there, the service was so good and there was even a guy walking around cleaning sunglasses! I would definitely recommend this hotel, it’s one of the most beautiful places I’ve been to! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Vart är klänningen och bikinin ifrån?

  1. Felicia Åkerström

   Klänningen kommer från – http://www.magalipascal.com

   och bikinin kommer från Asos

   x

 2. Men gud ser ut som värsta paradiset ju!!

  1. Felicia Åkerström

   åå ja det var så härligt, längtar verkligen tillbaka!! 🙂