NEW IN – MIU MIU BALLET FLATS

Shoes – Here

Säg hej till mina nya skor. Insåg precis att jag köpt tre stycken Miu Miu skor de senaste 4 månaderna haha.. inte bra för plånboken. Men det har verkligen de gulligaste skorna och jag tycker att kvalitén är väldigt bra. Dessa var så hypade för något år sedan men jag älskar dom fortfarande och vet att jag kommer älska dessa forever. Eftersom att mina outfits och kläder ofta är väldigt simpla så gillar jag skor som är lite roligare! Vad tycker ni? Gillar ni dom? x

_________

Say hi to my new shoes. I realized that I’ve bought 3 pair of Miu Miu shoes over the last 4 months haha.. I just think their shoes are the cutest and the quality is really good as well. These were really hyped a while ago but I still love them a lot and feel like it’s a shoe that won’t get out of style. I like shoes that are a bit fun since my clothing is always very simple! What do you guys think? Do you like these? x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer

 1. Hej! Älskar din blogg! Tänkte höra om du och din numera man (grattis!) fick genomgå någon sånhär testperiod med frågor osv innan ni ”fick” gifta er? Som i exempelvis filmen The Proposal?

 2. Hur har du råd med allt då du inte jobbar, försörjer din kille dig på allt? :p

  Och vad hände med dina brudtärnor Anton och Emma, visst skulle dem vara med? Känns som du byter vänner ofta för Johanna var du ju ovän med i år, känns lite falskt från din sida??

  1. Felicia Åkerström

   Hej ”Hanna”.

   Alla kläder, väskor och skor som jag köper betalar jag för egna pengar som jag själv har tjänat ihop. Jag jobbar och tjänar pengar på min blogg samt Instagram.

   Angående bröllopet så kan jag ärligt säga att det är en situation där man kan se vilka som är ens riktiga vänner. Jag insåg vilka vänner som är äkta och genuina och vilka vänner som man kanske har växt ifrån på ett eller annat sätt. Jag skulle inte heller påstå att jag byter vänner ofta utan jag har en mindre grupp noga utvalda vänner som jag värdesätter väldigt högt.

   Jag känner inte heller att jag behöver förklara min och Johannas situation, utan kan bara säga att jag är så glad att hon stod vid min sida under bröllopet. Hon är en så fin, generös och omtänksam vän som jag är glad över att ha i mitt liv.

 3. i love the shoes! kisses from Italy!

 4. Åhh, så fina!!! Dina outfits är alltid 100%!!!

  1. Felicia Åkerström

   Ååå tack så mycket fina du!! Vad glad jag blir xx

 5. Maria-Therese

  Döläckra!! Så himla användbart.

  // En partisk som har jobbat för Miu Miu och lever för dem

  1. Felicia Åkerström

   Visst är dom, är så kär!!

   Håller med Miu Miu har så mycket fint och roligt.

   x