POLKA DOT OBSESSION

Wearing: 
Skirt – Here
Blouse – Similar here
Shoes – Miu Miu
Bag – Chanel

Gillar verkligen denna look, kjolen är så himla fin och jag är så nöjd med den. Matchade med en gammal prickig blus  från Zara om jag minns rätt. Har beställt lite fler plagg från Na-kd så de kommer nog upp en haul senare idag på min Instagram, håll utkik. Har spenderat dagen tillsammans med Filippa, det var så himla mysigt. Då vi var ute och promenerade lyckades jag fastna med min sko, ramlade och flög typ två meter haha. Det gjorde inte direkt ont då men nu börjar jag få så ont i mitt knä, så typiskt haha! Nu ska jag försöka få lite sömn för imorgon tänkte vi faktiskt ses igen hah, det gäller att passa på då man är i samma stad. Vi hörs senare!

__________

I really like this look, the skirt is my favorite and I’m so happy with it. I paired with an old polkadot blouse from Zara. I ordered some more piece from Na-kd that I will share in a haul on my Instagram, don’t forget to check that out. Today I spent my day with Filippa, it was so fun and cozy. Now I’m gonna try to get some sleep since we are meeting up tomorrow as well haha. Talk later! x

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *