GOOD DAYS

Denna utsikt från Public Hotels rooftop, inte illa…

The view from the Public Hotel rooftop, not bad at all.. 

Brunch med Filippa på By Chloe. Så kul att träffas igen, vi planerade lite roliga grejer inför framtiden.. Ska bli så kul att spendera mer tid tillsammans!

Brunch with Filippa at By Chloe. So much fun seeing each other again, we made some pretty exciting plans for the future. I can’t wait to spend more time together! 

T-shirt – Here, Denim – Reformation, Blazer – The Outnet , Hat – Here

Lite update från mina senaste dagar i New York, har som sagt umgåtts mycket tillsammans med Filippa som är på besök. Vi har hunnit med en hel del på bara några få dagar, så smidigt då man vill gå till samma ställen. Vädret har börjat bli lite kyligare så  jag har använt mina älskade jeans och lite mer höst-inspirerade outfits. Hur fin är inte den här vita kavajen som jag lyckades hitta i min garderob? Den kommer nog att användas en del framöver. Nu befinner jag mig i Stockholm, ska på fashion week, umgås med mina vänner och familj samt bocka av lite möten. Jag kommer att ha med kamera och mobilen så att jag kan hålla er uppdaterade! xx

_________

Update from my latest days in New York. I’ve been spending a lot of time together with Filippa, in just two days we have done a lot of different things. I guess it’s very easy when we always want to visit the same places. The weather has been starting to get a bit cooler, so I took the opportunity to wear something a bit more fall inspired. How pretty is this white blazer that was hiding in my closet? I feel like I’m going to start using it a lot… Anyway, I’m currently in Stockholm and will be here for a week. I’m going to attend some shows for fashion week, I also have a couple of meetings and then I will spend the rest of my time with friends and family. I promise to keep you guys updated! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. KAN DU SNÄLLA skriva ett inlägg med dina bästa basic toppar i viskos? Du brukar ha koll på det! Gärna prisvärda 🙂 Kram

  2. Det här är så fint så jag går av lite. Vill flytta till Nevvan pronto!!

    1. Felicia Åkerström

      åååå, jaa det finns så mycket fint och härligt i New York!!

      xx