WHAT I WORE – STOCKHOLM FASHION WEEK DAY 2

Wearing:
Blazer & blouse  – Mayla
Denim – Reformation
Shoes – Chanel
Bag – Celine
Earrings – Oscar de la Renta

Min look från Stockholm Fashion Week dag 2. Jag hade på mig min nya kavaj från Mayla som helt klart är en favorit i höst. Detta rutiga mönster har jag sett lite överallt just nu och jag tycker att det är så himla snyggt! Jag gillar även att kavajen är dubbelknäppt och lite oversized, vad tycker ni? Fashion Week har vart så roligt men även lite tröttsamt, har sprungit mellan visningar och möten samtidigt som jag har vart så jetlagged. Jag ska ge er en större uppdatering med lite tankar och bilder från veckan imorgon. Nu ska jag äta lite godis och titta på idol, sådant man måste passa på att göra då man är här i Sverige. Btw, denna outfit hamnade i Vogue och Elle Sverige, huuur kul? Ni kan hitta det här. Vi hörs gullisar! x

___________

My look from Stockholm Fashion Week day 2. I wore my new blazer from Mayla, it’s definitely my favorite for fall. I like that it’s double breasted and a bit oversized, what do you guys think? Fashion Week has been a lot of fun but also a bit tiring with my jetlag in combination with a busy schedule, fashion shows and meetings. I will give you a better update from the week tomorrow with a lot of pictures and thoughts on the shows and everything else that happened. Now I’m going to eat some candy and watch Swedish Idol, so relaxing and cozy. Oh, this outfit got featured on Vogue and Elle Sweden, so fun – check it out here. Later babes! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *