DINNER WITH MY GIRLS

Ååå vad jag älskar dessa tjejer, mina absoluta finaste och bästa vänner! Jag, Linda, Ida och Johanna möttes upp på Orangeriet där vi tog en drink och pratade om allt möjligt. Det blev så klart mycket bröllopssnack eftersom det var första gången vi sågs efter bröllopet. Jag önskar att vi kunde göra detta minst en gång i veckan, man får så mycket positiv energi efter en kväll tillsammans. Vi åt middag på Yuc, jag skulle säga att det var okej men inte mer än så. Sötpotatispommes var det bästa på menyn och drinkarna som kom i påsar var lite roliga. Efter maten så skålade vi champagne och firade en rolig nyhet som jag fick, de ska bli så kul när jag får dela med mig av det! x

_____________

Oh, how I love these girls! My best and dearest friends. We met up at Orangeriet were we had some drinks and talked about everything. It was a lot of wedding gossip since it was the first time we saw each other after the wedding. I wish that we could do this at least once a week, I get so much positive energy from just being in their company. We had dinner at Yuc and I would say that it was ok, service was not the good, food was decent. I would recommend the sweet potato fries and the drinks that are served in the small plastic bags. After the food we ordered some champagne and celebrated some good news that I got, I can’t wait to share it with you guys! x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Träffar du inte Emma längre? 🙂