WEEKLY WISHLIST

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Detta hade vart en perfekt outfit denna vecka, i alla fall här i regniga Stockholm. Byxorna är mina favoriter, helt rätt mönster och färg inför hösten. Jag hade gärna matchat med en stor stickad tröja som man kan gosa ner sig i då de känns kallt och ruggigt. Det är farligt för mig att göra dessa collage eftersom det alltid slutar med att jag hittar något att köpa. Är så sugen på skorna, de påminner lite om slingback sandalerna från Dior. De här är dock x-antal 100 lappar billigare så det blir nog att slå till. Hoppas ni har haft en fin måndag! Imorgon är det dags för mig att åka tillbaka till New York, jag har en fullspäckad månad framför mig.

_________

This would have been the perfect look this week, at least here in rainy and chilly Stockholm. The pants are my favorites, the pattern and color is perfect for fall. I would love to pair it with a big chunky sweater, this one looks so nice. It’s not easy for me to do these kind of posts because I always end up buying everything haha. I’m really loving the shoes, it reminds me of the dior slingback sandals.. these are just a couple of 100 dollars cheaper. I hope you all had a great Monday! Tomorrow it’s time for me to head back to New York, I have a very busy month ahead.. x 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. KAN DU SNÄLLA skriva ett inlägg med dina bästa basic toppar i viskos? Du brukar ha koll på det! Gärna prisvärda 🙂 Kram